Aanbesteding en contractering van baggerwerk

Themadag op 2 april 2014 - In samenwerking met Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard, en Waterschap Hollandse Delta

Dankzij de gastvrijheid van de waterschappen Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard en Hollandse Delta, de uitstekende locatie en de kwaliteit van de sprekers is de Baggernetdag op 2 april een groot succes geworden. Ruim 200 mensen waren bijeengekomen om te luisteren naar en te discussiƫren over het inkopen en contracteren van baggerwerkzaamheden. De dag werd begeleid en opgevrolijkt door De Gemeentereiniging die voor deze dag een op maat gemaakt cabaret verzorgden.

Voor deze Baggernetdag kwamen de sprekers uit verschillende geledingen, zowel van de kant van de waterbeheerders als vanuit het adviserend en uitvoerend bedrijfsleven (o.a. de Vereniging van Waterbouwers). Belangrijkste conclusie van de dag was dat zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers verder moeten professionaliseren en met elkaar in gesprek moeten gaan om nieuwe contractvormen en EMVI-beoordeling voor beide partijen tot een succes te maken. Voorzitter Kees Vonk deed dan ook een oproep om dit te gaan doen met elkaar.

Het volledige verslag kunt u hier downloaden.

En hier vindt u een volledig overzicht van de foto's van deze dag.

Presentaties

Algemeen